Bridesmaidsfrieri

Mina tärnor har varit en självklarhet väldigt länge och alla förutom en har varit det i alla år(Ja jag har tänkt på sånt, haha). En av mina tärnor tog mig med storm för inte alls så länge sen men det är sjukt hur nära vi är men framförallt känns det som om vi känt varan hela livet. Vi är väldigt lika och att inte ha henne bredvid mig vid altaret var inte ett alternativ. Dock var jag tvungen av planera om i mitt huvud när det kom till min startplan, för att saker blir inte alltid som man vill och detta var utom min kontroll. 
 
Förutom att mina tärnor var en självklarhet så var även ett speciellt frieri det också. Det tog tid för att komma på hur jag skulle göra det men tillslut blev det en brudtärne-låda. Jag fyllde en låda till varje person med smått och gott, med egna brudtärne-etiketter. Alla blev förvånade, glada och vissa tog det lite tid för att förstå vad det va för något. Viktigast är att ALLA sa JA och jag är otroligt tacksam över det. För att alla är otroligt viktiga för mig, på olika sätt och jag skulle verkligen inte velat säga JA utan just Dem. 
 
Jag älskar er alla♥
 
 
 
 
1 emma:

skriven

vilken mysig låda att öppna

2 Anonym:

skriven

Hej! Vilken fin låda. Får jag fråga om du beställt lådan eller gjort den själv? Isf var hittade lådan och de där pappersremsorna?
Ska härma dig men för att fråga om personen vill bli gudmor till mitt barn!😊

Kommentera här: