Drömfotograf

 
 
Åååååh ni anar inte hur mycket jag har att berätta men allt har sin tid. Jag skulle kunna skriva inlägg efter inlägg med allt vi gör kontinueligt och visa er vad vi valt osv. Men jag måste ha is i magen. Inte för att jag tror att någon skulle någon skulle bli så pass inspirerad att man kopierar det rakt av, för jag tror att alla har sitt bröllop på sitt egna vis och stil(plus att ni redan vet färgtema osv) utan mer för att det är alldeles för tidigt och jag vill inte att våra gäster ska se för mycket innan självaste dagen. Men jag kan börja med att berätta att vi har bokat fotograf!!!!!! 
 
Jag är så sjukt taggad!!! Fotograf var någonting som låg i princip högst upp i min prio-lista då jag brinner för foto själv men framförallt för att jag vet värdet i att ha en bra fotograf när det kommer till slutprodukt. På denna punkt vad inte jag & G ense, då en fotograf med mina krav kostar väldigt mycket och han såg inte nödvändigheten eller hur viktigt det var att få till rätt person på samma sätt som jag. Detta gjorde att jag slutade leta då alla låg högt över vår budget.
 
 
Jag brukar säga att man aldrig kan vara för snäll och känner att förutom att vara snäll för att man är en sån person så gör det inget att vara det lite extra för karmans skull. Karman kanske gav tillbaka lite för att drömscenariot dök upp. Min drömfotograf hörde av sig till mig och vi har kommit fram till en väldigt bra lösning för att få till det. Ni anar inte lyckan!!! Fotografen vi valt är helt sjukt begåvad och har den där känslan och sista touchen som jag krävde. Förmedla en känsla på ett alldeles unikt sett är naturligt och jag är så sjukt sjukt tacksam över att det blev som det blev. <3 
 
 
 
1 Anonym:

skriven

Sera sin duda un dia mágico que obviamente se merecen!!!❤❤❤

Kommentera här: